Ringin lajitteluneuvontaa Kevätmessuilla 2021

Koronavirustilanteen vuoksi Messukeskus siirsi Kevätmessut ensi kevääseen. Niiden uusi ajankohta on 25.-28.3.2021. Messujen siirtymisen vuoksi siirrämme myös pääsylippujen arvonnan ensi kevääseen. Ilmoitamme arvonnan tarkan ajankohdan myöhemmin. Arvontaan jo osallistuneet ovat edelleen mukana arvonnassa. Olemme pahoillamme tilanteesta!

Teksti Rinki

Kuva Messukeskus

Ringin osastolta saat ajankohtaiset vinkit pakkausten lajitteluun. Testaa lajittelutaitosi Ringin pisteellä tai osoitteessa lajittelutesti.fi. Samalla voit osallistua kotilajittelua helpottavan Niimaar Ecosmol -kierrätyskalusteen arvontaan.

Kevätmessut on Suomen suurin puutarhanhoidon tapahtuma. Se houkutteli vuonna 2019 Messukeskukseen yli 50 000 kävijää. Messujen yhteydessä on Asu & Remontoi-, Kevätpuutarha-, OmaMökki-, Sisusta- sekä Lähiruoka & Luomu -tapahtumat, joten tapahtuma kokoaa yhteen myös rakentamisen, remontoinnin, piensisustamisen ja lähiruoan ystävät.

Voita pääsylippu Kevätmessuille!

Osallistu Ringin arvontaan ja voit voittaa pääsylipun Kevätmessuille. Rinki arpoo yhteensä kymmenen lippua kaikkien osallistuneiden kesken. Yhden lipun arvo on 19 euroa.

Arvontaan voi osallistua 28.2.-17.3.2020 välisenä aikana tämän linkin kautta. Arvonnan tuloksista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti.

Kevätmessujen kaikki tapahtumat löytyvät täältä: kevatmessut.messukeskus.com

Päivitetty 17.3.2020