Ringin lajitteluneuvontaa Kevätmessuilla

Koronavirustilanteen vuoksi Kevätmessut on siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Tästä johtuen keskeytämme arvontamme ja jatkamme sitä, kun tiedämme Kevätmessujen uuden ajankohdan. Arvontaan osallistuminen ei tällä hetkellä siis ole mahdollista. Kaikki tähän mennessä osallistuneet ovat mukana arvonnassa, kun se myöhemmin suoritetaan. Arvonnan jatkamisesta ja uuden arvonta-ajankohdan ilmoitamme täällä myöhemmin. Olemme pahoillamme tilanteesta!
Teksti Rinki Kuva Messukeskus

Ringin osastolta saat ajankohtaiset vinkit pakkausten lajitteluun. Testaa lajittelutaitosi Ringin pisteellä tai osoitteessa lajittelutesti.fi. Samalla voit osallistua kotilajittelua helpottavan Niimaar Ecosmol -kierrätyskalusteen arvontaan.

Kevätmessut on Suomen suurin puutarhanhoidon tapahtuma. Se houkutteli vuonna 2019 Messukeskukseen yli 50 000 kävijää. Messujen yhteydessä on Asu & Remontoi-, Kevätpuutarha-, OmaMökki-, Sisusta- sekä Lähiruoka & Luomu -tapahtumat, joten tapahtuma kokoaa yhteen myös rakentamisen, remontoinnin, piensisustamisen ja lähiruoan ystävät.

Voita pääsylippu Kevätmessuille!

Osallistu Ringin arvontaan ja voit voittaa pääsylipun Kevätmessuille. Rinki arpoo yhteensä kymmenen lippua kaikkien osallistuneiden kesken. Yhden lipun arvo on 19 euroa.

Arvontaan voi osallistua 28.2.-17.3.2020 välisenä aikana tämän linkin kautta. Arvonnan tuloksista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti.

Kevätmessujen kaikki tapahtumat löytyvät täältä: kevatmessut.messukeskus.com

Päivitetty 17.3.2020