Uusi tehtäväkirja: Kierrätysoppia koululaisille

Teksti Rinki

Kuva A-lehdet

Uusi Kierrätyksen sankarit -tehtäväkirja on julkaistu. Se tarjoaa monipuolisen kattauksen hauskaa ja opettavaista lajitteluun, kierrättämiseen ja materiaalien jatkojalostukseen liittyvää puuhaa kolmas- ja neljäsluokkalaisille.

Sympaattisten kierrätyshahmojen ympärille rakennetussa kokonaisuudessa on eri tasoisia sana-arvoituksia, laskutehtäviä, visoja, pelejä, labyrinttejä, ristikkoja sekä askartelua ja muuta luovaa tekemistä.

Kannustavan ja positiivisesti kierrätykseen suhtautuvan tehtäväkirjan kehitystyöhön on osallistunut sekä opettajia että oppilaita. Opettajat voivat tilata kirjaa maksutta suomenkielisenä osoitteesta www.a-lehdet.fi/kierratyksensankarit ja ruotsinkielisenä osoitteesta  www.a-lehdet.fi/atervinnarna.

Kierrätyksen sankarit -tehtäväkirjan tarjoaa Tuottajayhteisöjen neuvottelukunta kumppaneinaan Akkukierrätys Pb Oy, Encore Ympäristöpalvelut Oy, European Recycling Platform (ERP), Mepak-Kierrätys Oy, Puupakkausten Kierrätys PPK Oy, Recser Oy, SER-tuottajayhteisö ry, Suomen Autokierrätys Oy, Suomen Kuitukierrätys Oy, Suomen Keräyslasiyhdistys ry, Suomen Palautuspakkaus Oy, Suomen Rengaskierrätys Oy ja Suomen Uusiomuovi Oy.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saa osoitteesta info@tuottajayhteiso.fi