Tuottajavastuu 14.10.2019

Teemana tulevaisuus

Teksti Rinki

Kuva Tuottajayhteisöjen neuvottelukunta

Tampere-talolla järjestetään 6.11. jo neljättä kertaa tuottajavastuuiltapäivä. Tilaisuudessa on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla asiantuntijoiden näkemyksiä tuottajavastuun tulevaisuudesta, verkostoitua sekä saada tietoa tuottajayhteisöjen näkymistä.

Tuottajavastuuiltapäivän ohjelmassa on muun muassa katsaus uudistuvaan lainsäädäntöön. Lisäksi viisi tuottajayhteisöä kertoo case-esimerkkejä ja tutkimustuloksia omasta toiminnastaan. Luvassa on myös uuden kierrätysaiheisen oppimateriaalin esittely, Suomen ilmastopaneelin näkemys kestävästä kulutuksesta ja tuotannosta sekä naapurimaamme Viron puheenvuoro tuottajavastuun tulevaisuuden visiosta.

Tilaisuuden moderaattorina toimii someguru Ronja Salmi, joka takaa vilkasta keskustelua iltapäivään. Tapahtuma on maksuton ja sen jälkeen on mahdollisuus verkostoitumiseen cocktailien merkeissä. Lisäksi päivän päätteeksi voi osallistua päivälliseen Grand Hotel Tammerin Teknillisen seuran kabinetissa.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset: www.tuottajayhteiso.fi/tuottajavastuuiltapaiva-2019

Tuottajavastuuiltapäivän järjestää Tuottajayhteisöjen neuvottelukunta, joka edustaa Suomessa toimivia tuottajayhteisöjäseniään. Neuvottelukunnan ja sen työvaliokunnan tärkeimpiä tehtäviä ovat yhteinen edunvalvonta, tuottajien toimintaan liittyvät lainsäädännölliset ja toiminnalliset kysymykset sekä alaan liittyvät yhteiset tiedotus- ja koulutusprojektit. www.tuottajayhteiso.fi