Tavataan pop-up Rinki-ekopisteellä SuomiAreenassa!

Teksti Rinki

Kuva Rinki

Rinki osallistuu Porissa järjestettävään SuomiAreena -tapahtumaan 15.-17.7. Ringillä on tapahtumassa oma osasto, jonka yhteyteen pystytetään pop-up Rinki-ekopiste. Tapahtuman vierailijat voivat tuoda pisteelle päivän aikana kertyneet kartonki-, lasi- ja muovipakkaukset sekä pienmetallin.

Väliaikainen Rinki-ekopiste sijaitsee Eetunaukiolla ja se on avoinna kaikille maanantaista keskiviikkoon tapahtuman aukioloaikoina. Kun pakkaukset tuo pisteelle, on samalla oiva tilaisuus kysyä Ringiltä hyödyllisiä vinkkejä pakkausten lajitteluun.

Pisteellä voi myös testata pakkausten lajittelutaitojaan hauskalla Oletko lajitteluguru? -testillä. Palkinnoksi on tarjolla pientä purtavaa.

SuomiAreena järjestetään Porissa 14. kerran 15.-19.7.2019 samaan aikaan Pori Jazz -festivaalien kanssa. Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Mediahub ja Porin kaupunki teemalla tulevaisuuden osaaminen ja innovaatiot. SuomiAreenan mediakumppani on MTV, joten SuomiAreenan sisällöt näkyvät laajasti suorana MTV:llä. Katso myös lisätietoja  suomiareena.fi.

Nähdään SuomiAreenassa!