Suomi kierrättää pakkauksia, satoi tai paistoi!

Ringin kesällä käynnistyvä kuluttajakampanja kannustaa kaikkia suomalaisia kierrättämään ja tarttuu pakkausten lajittelun yleisimpiin pulmakohtiin.

Teksti Rinki

Kuva Rinki

Humoristinen kampanjahahmo J. Jätevuori on jo kahden aikaisemman kampanjan ajan välittänyt miljoonille suomalaisille tietoa pakkausten lajittelun helppoudesta – ja nyt Jätevuoren matka jatkuu!

Uudessa kampanjassa Jätevuori on oman elämänsä meteorologi. Hän ennustaa ja havainnoi, että aina on hyvä sää palauttaa pakkauksia Rinki-ekopisteelle. Pakkauksia on siis odotettavissa lisääntyvässä määrin kaikissa Rinki-ekopisteissä kautta maan.

Kampanjan voi kuulla ja nähdä koko loppuvuoden ajan muun muassa Ringin ja yhteistyökumppanien nettisivuilla ja somessa, radiossa, kauppakeskuksissa ja kaupoissa. Lisäksi kampanja näkyy SuomiAreenassa 15.–17. heinäkuuta pop up -Rinki-ekopisteellä. Tervetuloa juttelemaan osastollemme pakkauskierrätyksestä!

Muutaman viime vuoden aikana J. Jätevuori on kulkenut pitkän matkan kierrättäjänä.

Muutaman viime vuoden aikana Jätevuori on kulkenut pitkän matkan kierrättäjänä. Aluksi pakkausten lajittelua kovin hankalana pitänyt Jätevuori koki viimeksi valaistuksen – Jätevuoresta tuli varsinainen lajitteluguru!

Osalle meistä Rinki-ekopisteet voivat olla tuntemattomia ja lajittelu tuntuu hankalalta. Ringin kampanja tuo pakkauskierrätyksen lähelle suomalaisia, jotta pakkausten lajittelu helpottuu ja Rinki-ekopisteet tulevat tutummaksi.