Ringin viestintäkanavat uudistuvat

Syksyn aikana Ringin verkkosivut ja yritysasiakkaiden viestintä ovat uudistuneet.

Teksti Rinki

Kuvitus Jenni Kiviniemi

Ringin uudet verkkosivut avattiin käyttäjille syyskuussa. Verkkosivujen perusrakenne on pysynyt samana, mutta palveluiden tasoa on kasvatettu. Suurimmat muutokset liittyvät ekopistekarttaan.

Uusien sivujen ekopistekarttahaussa näkyy tietoja ekopisteestä: sijainti, ekopisteen materiaalikohtaiset jakeet, mahdolliset puristimet ja monien pisteiden osalta myös tyhjennys- sekä siivousaikataulut. Sivujen palautelomakkeen kautta on helppoa myös antaa palautetta ekopisteistä, lisätä kuva mukaan tai ehdottaa kokonaan uutta ekopistettä.

Sivut julkaistiin aluksi vanhojen sivujen rinnalla, ja vanhat sivut poistuvat kokonaan lähiaikoina. Verkkosivujen kehittäminen jatkuu, ja palautetta uudistetuista sivuista voi antaa Ringille osoitteeseen rinki.viestinta@rinkiin.fi.

Yritysasiakkaiden viestit uutiskirjeellä

Rinki on uudistanut myös yritysasiakasviestintää. Jatkossa yritysasiakkaille tiedotetaan tuottajavastuuasioista uutiskirjeen muodossa aiemmin toimitetun sähköpostin sijaan. Yritysasiakkaiden tuottajavastuuseen liittyvät viestit tunnistaa nimestä INFO. Ensimmäinen infokirje uutiskirjemuodossa lähetettiin lokakuun alussa vuoden 2021 kierrätysmaksuista.

Toisin kuin yleensä, INFO-uutiskirjeen vastaanottamista ei voi valita tai perua, sillä sen vastaanottaminen kuuluu tuottajavastuun piiriin. Jos haluatte muuttaa organisaatiossanne infokirjeiden vastaanottajan, otattehan yhteyttä yritysasiakaspalveluumme info@rinkiin.fi, niin päivitämme asiakastietorekisterimme ajan tasalle.