”Hienosti toteutettu ja luonteva tapahtuma”

Rinki järjesti marraskuussa kaksi maksutonta raportointiin ja lakimuutoksiin pureutuvaa koulutustilaisuutta asiakasyrityksilleen – toisen suomeksi ja toisen englanniksi. Palautekyselyn mukaan 94 % osallistuneista piti verkon välityksellä toteutettuja koulutuksia onnistuneita. 

Teksti Rinki viestintä

Kuva Rinki

Tämä koulutustilaisuus oli sisällöltään, toteutukseltaan ja aikataulultaan erittäin hyvä.

Näin tiivisti palautteensa yksi Ringin marraskuussa toteutettuun suomenkieliseen koulutustilaisuuteen osallistuneista.  

Ringin koulutuksessa pureuduttiin pakkausten tuottajavastuun ajankohtaisiin asioihin ja etenkin uuteen jätelakiin. Ajankohtaiskatsauksen piti Ringin toimitusjohtaja Juha-Heikki Tanskanen. Ringin asiantuntija Harri Sihvonen kävi käytännönläheisesti läpi pakkaustietojen raportointia vuoden 2021 osalta ja Ringin asiakaspalvelupäällikkö Maija Peltola avasi yksityiskohtaisesti niin kertakäyttömuovi- eli SUP-direktiiviä kuin tuottajavastuun ekomodulaatiotakin. Tilaisuuksien lopuksi Ringin asiantuntijat vastasivat ilmoittautumisen yhteydessä ja koulutuksen aikana esitettyihin kysymyksiin.

Vuonna 2022 luvassa tuplasti enemmän koulutuksia

82 % palautekyselyyn vastanneista toivoi, että Rinki järjestäisi koulutuksia useammin kuin kerran vuodessa. 

– Haluamme pitää tuottajavastuulliset yritykset ajan tasalla tuottajavastuuseen liittyvistä muutoksista ja auttaa heitä ennakoimaan tulevaa. Koska koulutuksemme nähdään niin hyödyllisinä, järjestämme ensi vuonna kaksi koulutustilaisuutta, Ringin viestintäpäällikkö Heli Satuli lupaa.  

YouTube-tilaisuutena järjestetyt koulutukset keräsivät linjoille yhteensä parhaimmillaan yli 550 katselijaa. Tilaisuuksien tallenteet ovat nähtävissä Ringin YouTube-kanavalla ja ne on katsottu tähän mennessä jo reilusti yli 1000 kertaa. 

97 % vastanneista oli tyytyväinen etätoteutukseen ja sama toistui myös avoimissa palautteissa.  

– Etäkoulutukset ovat todella hyviä, säästät aikaa ja voit osallistua mistä vaan. Kiitos teille hyvästä koulutustilaisuudesta! yhdessä palautteessa summattiin.  

Tilaisuuksien esitysmateriaalit löytyvät Ringin asiakkaille tarkoitetulta extranet-sivustolta. Extranetistä löytyvät myös tilaisuuksissa esitetyt kysymykset, sekä niiden vastaukset. Kaikki materiaalit löytyvät sekä suomeksi että englanniksi.