Heli Satuli nimitetty Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n viestintäpäälliköksi

Rinki on saanut vahvistukseksi viestintäänsä uuden viestintäpäällikön.

Teksti Rinki

Kuva Heli Satuli

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n uudeksi viestintäpäälliköksi on nimitetty FM Heli SatuliSatulilla on monipuolinen kokemus viestinnästä ja vaikuttamistyöstä sekä Suomessa että EU-pääkaupunki Brysselissä.  

Satuli on toiminut aiemmin toimittajana ja EU-kirjeenvaihtajana Aamulehdessä, Kauppalehdessä, Nykypäivässä ja MustReadillaHän on työskennellyt myös matkailu- ja ravintola-alan työnantajajärjestö MaRan viestintäpäällikkönä, Outokummun konserniviestinnässä sekä entisen pääministerin Alexander Stubbin erityisavustajana Euroopan parlamentissa. 

Satuli siirtyy Ringin viestintäpäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi suomalaisen sähköautojen latauspalveluyritys Virran (Liikennevirta) viestintäjohtajan paikalta.  

Rinki toimii ilmastonmuutoksen, kaupungistumisen ja kiertotalouden kaltaisten megatrendien keskiössä. Tätä merkityksellisempää ja mielenkiintoisempaa toimialaa saa hakea. Edessä on isoja haasteita; uusi jätelaki ja EU-sääntely lisäävät pakkaustuottajien vastuuta ja kustannuksia lähivuosina merkittävästiSamalla toimialan rooli ja painoarvo yhteiskunnassa kasvavat entisestään. Ringistä löytyy asiantuntemusta ja osaamista ottaa haaste vastaan, mutta jokaisen suomalaisen panosta tarvitaan, että pakkaukset kiertävät, toteaa Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n viestintäpäällikkö Heli Satuli.   

Olemme iloisia, että saimme todellisen viestinnän ammattilaisen tiimimme vahvistukseksi. Kierrätys perustuu syntypaikkalajitteluun, joten viestintä on avainroolissa tavoitteiden tiukentuessa. Myös tuottajavastuullisten yritysten tiedontarve kasvaa koko ajan vaatimusten kiristymisen myötä, kommentoi Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n toimitusjohtaja Juha-Heikki Tanskanen.